OM DESIGNBRICKAN

Designbrickan är ett varumärke och koncept inom Åry AB. Som har tillverkat kvalitetsprodukter i egen fabrik sedan 1952 och nu har även du som privatperson möjlighet att designa din egen bricka i ett så litet antal som 1 styck om du vill.


Designbrickan´s grundidé och koncept är framtaget och utvecklat av Jimmy Stjärnborg som är verksam inom Åry AB. Officiellt släpptes www.designbrickan.se i slutet av maj 2020 och växer i mycket stadig takt sedan dess.


Du designar din egen bricka direkt här i vår webbshop. Du kan enkelt ladda upp en bild från din telefon, läsplatta eller dator. Eller varför inte designa med text på en bricka? Det är bara fantasin som sätter gränser.


Brickorna är gjorda av flera ark av björkfanér som läggs samman för hand innan de pressas ihop under högt tryck och värme. Motivet skyddas av ett melaminbaserat ytskikt vilket gör ytan slitstark och värmetålig. Produkterna tål maskindisk men ytan håller sig fin längre om man diskar för hand. Baksidan av brickan har ett vackert björkmönster.

FÖRETAGSINFORMATION

Designbrickan.se (Åry AB)
Org. nr: 556329-0534

Besöks adress:
Titanvägen  3
382 46 Nybro

Post adress:
Box 801
382 28 Nybro

KONTAKTINFORMATION

Telefon:
0481-19 35 70

Mån – Torsdag:
09:00 – 15:00

Semesterstängt v.29-31

E-post:
info@designbrickan.com

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.